Hogyan működik?

Csapatunk azon fáradozik, hogy Neked minél kevesebb
tennivalód legyen kedvenc képed elkészítésében

Hogyan készül a vászonkép?

Csapatunk azon fáradozik, hogy Neked minél kevesebb tennivalód legyen kedvenc képed vászonképként való megrendelésében.

Nem fárasztunk hosszas regisztrációs folyamatokkal, ártáblázatokkal, nem kell előre fizetned, egyszerűen csak feltöltöd a fotót, kiválasztod a méretet, és mi már szállítjuk is a képet. A kép felbontása, minősége, vászonra igazítása legyen a mi dolgunk. Ha valami nem stimmel a képpel amit feltöltöttél, kollégánk telefonál és egyeztet veled. Minden megrendelést telefonon visszaigazolunk, így ha valamit eltévesztettél a megrendelés során, még van lehetőséged módosítani. Futárunk 5 napon belül viszi neked a kész képet, neked csak átvételkor kell fizetned.


Nem értek "számítógépül"

De mi igen! Neked csak a kiválasztott fotót kell feltöltened, a többi a mi dolgunk. Nem tudod milyen a felbontása, nem tudod milyen a képaránya? Nem is fontos, ha valami nem stimmel a feltöltött fotóddal, kollégánk telefonon jelzi neked és segít a megoldásban. Neked nem kell aggódnod, mi csak tökéletes végeredményt adunk át Neked.


Vidéken lakom, ide is rendelhetek?

Természetesen igen. Futárszolgálati partnerünk segítségével az ország egész területére gyorsan és pontosan eljuttatjuk neked a kész képet. Mennyibe kerül?
Az ország egész területén egységesen 2000 Ft a szállítási költség. Ha több képet rendelsz egyszerre, akkor is ennyi. Így spórolhatsz a szállítási költségen.


A kép széle fehér lesz?

Egyértelműen nem. A kép széleit szerkesztjük, hogy az általad beküldött képről semmi ne hiányozzon. (fura lenne ha a nagymama fél arca a kép oldalán kötne ki). Neked csak a képfeltöltéssel kell törődnöd, a többi a mi dolgunk.

Vászonképet internetről?
Kezd itt!

Regisztráció nélkül, gyorsan és egyszerűen rendelheted meg kedvenc fotódból egyedi vászonképedet, amit 5 napon belül kiszállítunk Neked. Próbáld ki, pénzvisszafizetési garanciával!

  1. Töltsd fel kedvenc fotódat

  2. Válassz hozzád illő méretet

  3. Add meg a szállítási adatokat

Amennyiben bármilyen technikai probléma merül fel, keress minket és segítünk. Megrendelésed emailben is elküldheted nekünk!

Miért választanál minket?

  • Müvészi vászonra nyomtatjuk fotódat
  • Élethű, tartós színek
  • Ingyenes telefonos tanácsadás
  • 2 cm vastag rejtett keret (vakráma)
  • 5 nap alatt elkészülünk
  • 2 év teljeskörü garancia

Az ajándékot Te adod, Mi csak elkészítjük neked. Gyorsan, a legjobb minőségben, házhozszállítva